Product configurator

De visuele configurator voor complexe producten

Onze product configurator is de enige software die complexe business rules, 3D-visualisaties, real-time offertes en CAD-automatisering combineert in één programma, voor elke bedrijfstak.

Meer dan 10.000 fans, wereldwijd!

Tuff Shed Logo

Custom admin experience

Beheer gebruikers, producten, workflows en meer. Onze CPQ-software is volledig aan te passen voor elk bedrijfstype.

Product visualization UI

Bekijk en configureer 2D/3D-ontwerpen real-time, op elk device.

Kant-en-klare integratie

KBMax is makkelijk te gebruiken in combinatie met gangbare CRM- en ERP-systemen, zoals Salesforce, Oracle en SAP.

Waarom is KBMax anders?

Visual Product Configurator

Ontwerp en configureer je producten razendsnel in 2D of 3D, op smartphone, tablet of pc. Dynamische visualisatie: opties en configuraties worden direct weergegeven. Daarmee vergroot je de conversieratio en ordergrootte.

Intuïtieve ‘rules-engine’

Met KBMax Snap kun je business rules en productselecties eenvoudig toepassen en direct in ontwerpen verwerken. Vrijwel iedereen kan direct aan de slag dankzij de intuïtieve interface.

Slimme prijsberekening

Maak sneller foutloze offertes en creëer eenvoudig regels voor bijvoorbeeld kortingen, locaties en gebruikersrollen. Automatiseer jullie workflows voor snellere ordervalidaties.

Automatische CAD-omzetting

KBMax werkt moeiteloos met Solidworks, Autodesk Inventor en PTC Creo 3D. Je zet modellen en tekeningen automatisch om naar CAD en kiest de juiste assemblagemethode om CAD-bestanden te maken voor productie en verkoop.

“Dit is een revolutionair programma waarmee onze klanten producten kunnen ontwerpen, samenstellen en kopen. Het is wat ons betreft de toekomst voor B2B-klanten, die hiermee fantastisch maatwerkproducten kunnen ontwerpen. En bovendien veel sneller dan wanneer we zelf een tool hadden moeten bouwen.”

Ben Roberts, Senior Vice President Marketing

“We maken het onze klanten nu veel makkelijker om uit al onze producten snel eigen ontwerpen samen te stellen. Virtuele self-service op z’n best.”

Joe Rapolla, Sales & Marketing Operations Manager

Vraag een gratis demo aan van KBMax

KBMax verandert wereldwijd e-commerce en CPQ van talloze bedrijven. Het is een alles-in-een pakket voor een perfecte klantervaring, met kortere doorlooptijden en efficiëntere productie.